Hikkis Lillhälla är en robust eldkorg och eldstad tillverkad i cortenstål
Hikkis Lillhälla är en robust eldkorg och eldstad tillverkad i cortenstålHikkis Lillhälla är en robust eldkorg och eldstad tillverkad i cortenstålHikkis Lillhälla är en robust eldkorg och eldstad tillverkad i cortenstålHikkis Lillhälla är en robust eldkorg och eldstad tillverkad i cortenstål

Lillhälla

2,900 kr

Kategori: .

Produktbeskrivning

Lillhälla - en mångsidig eldstad och eldkorg i Cortenstål.

Människan har i alla tider haft en inneboende kraft att hålla elden vid liv. Den ger näring åt ögats flykt, framkallar minnen och berättelser. Att för sin överlevnad förflytta sig mellan landområden och bemästra naturelementen. Elden och platsen för matlagning är själva kärnan för livet. Det är från det arvet eldstaden Lillhälla kommer.

Lillhälla är en eldstad som är framtagen för grillning och matlagning över öppen eld. Och för den som gillar att koka kaffe på gammeldags vis. Eldstaden har skyddande kanter mot blåsten och veden kan ligga ned. Detta gör den enkel att antända och glödande kol hålls kvar inne i korgen. Helt enkelt perfekt för den som vill skapa en grillplats där man på ett naturligt sätt kan umgås runt en värmande eld.

Cortenstål är ett så kallat rosttrögt material och används ofta till konstverk och designföremål utomhus. Av årstidernas växlingar får plåten en rödbrun karaktär, då ett skyddande oxidskikt bildas.

Finns i lager!

Ladda ner manualen för Lillhälla

 

Ladda ner produktblad Lillhälla

 

 

Material Cortenstål 3 mm, grillgaller i rostfritt stål

Vikt 20 kg
Bredd 44cm
Djup 44cm
Höjd 40cm

(notera att kaffepanna inte följer med Lillhälla)