Deltagare från Toughest badkar Hikki-bad

Hikki besöker ICEHOTEL under Toughest

13 april, 2015

Under lördagen besökte vi på Hikki ICEHOTEL av en mycket speciell anledning. Toughest var nämligen på besök för att arrangera Skandinaviens tuffaste hinderbana, med både fler och större hinder än någon annan bana. Det var en tillställning som vi inte kunde missa.

Deltagarna var många och dessutom utpumpade efter de vedermödor det innebär att delta i Toughest. På andra sidan mållinjen fick deltagarna möjlighet att bada och varva ner i vårt Hikki Camp, vilket var väldigt uppskattat! Vi är väldigt imponerade av deltagarnas prestationer och kan samstämmigt konstatera att det nog inte blir att delta som tävlande nästa år heller, men gärna som utställare.

 

Deltagare från Toughest badkar Hikki-bad

Deltagare från Toughest badkar Hikki Bohemen

 

Deltagare från Toughest badkar Hikki-bad

Hikkis camp på Icehotel under pågående Toughest

 

Sedan några veckor tillbaka har vi påbörjat ett givande samarbete med ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Hotellet som är en av Sveriges största privata konsthallar och konstruerat av is och snö, en fantastisk boendeanläggning som vi starkt rekommenderar. Vi är glada över samarbetet med ICEHOTEL och Yngve Bergqvist som börjat sälja alternativet till badtunnor, nämligen Hikkis vedeldade badkar Bohemen.