GÖR DIG REDO FÖR

VINTERNNJUT AV VINTERN

Kvällarna börjar bli mörka och snön ligger vit över Tärnaby. För oss är det viktigt att ta vara på de olika årstiderna och njuta av social samvaro och avslappning utomhus även under den kallare årstiden.

KAMPANJ

Beställ vår vedeldade utomhusugn Faster Greta så får du Plåtfjäla pizzaspade till ett värde av 890 kr på köpet. Ange rabattkod hikkivinter2021 i varukorgen. Erbjudandet gäller t.o.m 30 november 2021. 


FRI FRAKT

Hemleverans och fri frakt inom Sverige och fastlandet inom EU. 


FASTER GRETA OCH PLÅTFJÄLA


VÅRA BÄSTA TIPS FÖR VINTERNJUTNING

  • LAGA MAT UTOMHUS

    Med vår vedeldade pizza- och bakugn Faster Greta kan du laga allsköns goda rätter och kaminen utstrålar en härlig värme att samlas kring under kylslagna vinterdagar. Perfekt för pizza- och brödbak, och all slags ugnsmatlagning.

  • KOKA KAFFE ÖVER ÖPPEN ELD

    Finns det något som är så rogivande som att låta blicken fastna i eldens dansande lågor samtidigt som tankarna flyter fritt eller stillnar helt? Även den enklaste maten smakar nästan alltid bättre utomhus. Samla familj och vänner kring eldstaden och koka kaffe eller grilla korv.

  • VARMA OCH KALLA BAD

    Under de senaste åren har fler och fler funnit njutningen i kalla vinterbad. Att låta det iskalla vattnet omsluta kroppen för att sedan skörda frukten av flödande endorfiner samtidigt som lyckokänslan fortplantar sig genom kropp och sinne. Enligt många är det ännu härligare att glida ner i ett ångande varmt badkar en stjärnklar kväll och lyssna på det sprakande ljudet från elden som håller badvattnet varmt. Känna hur vardagens stress försvinner ut i vinternatten samtidigt som det varma vattnet omsluter kroppen.