Om oss

Hikki gör produkter som inspireras av karg natur likväl som det färgstarka urbana. Ytterligheter som tillsammans skapar ett nytt sätt att vara, leva, umgås och slappna av. I vårt sortiment finns badkar för utomhusbruk samt robusta och enkla produkter för matlagning ute i det fria. 


Hikki grundades 2012 och har sin bas i Tärnaby, Södra Lappland. Hikkis produkter säljs till länder inom Europa samt Australien och Japan.

 

Per Enoksson

Grundare av Hikki. Pendlar mellan att vara konstnär och produktutvecklare. Jobbar med sälj- och utvecklingsarbetet kring nya produkter och med varumärket. Gillar problemlösning som i sina bästa stunder föder något nyttigt och meningsfullt. En typisk mångsysslare med perspektiv från fjäll och stad.

per@hikki.se

070 - 637 08 20


Marianne Lindgren

Marianne bor i Tärnaby och jobbar med kundtjänst, administration och marknadsföring. Hon är en passionerad fotograf och fångar gärna människor och den vackra fjällvärlden i Hemavan Tärnaby på bild. Hon är en åretrunt-simmare-wannabee med stora #wildswimmingambitioner i fjällsjöarna, men än så länge är det mest bara prat.

marianne@hikki.se

073 - 149 85 88

Andreas Norberg

Mångsidig grafisk formgivare & designer. Ansvarar för redigering av filmer, produktfotograferingar och digitala ritningar till nya produkter. Tycker om att göra bra och noggrann design, oavsett om det innebär att skriva väldisponerad HTML eller att kalibrera anhållet på en planhyvel till exakt 90°.

Andreas@hikki.se